Article Info - Nieuwenhuis Verf Online verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg

AfplakTapeVertoon :
Resultaatpagina's:

Tape en afplaktape koop je bij NIEUWENHUIS VERF

Ben je op zoek naar tapes, afplaktape, plakband of duct tape? Bij Nieuwenhuis Verf vind je allerlei tapes in verschillende breedte, dikte en lengtematen. Je kunt bij Nieuwenhuis Verf terecht voor zowel éénvoudige tapes als hoogwaardige (technische)tapes. En niet onbelangrijk, tegen gegearandeerd de laagste prijs en dat ook nog eens direct uit voorraad leverbaar!

 

Duct tape; voor ieder project!

Duct tape is olie- en waterbestendig en hierdoor geschikt voor noodreparaties. Deze vorm van tape is ook geschikt voor niet-permanente ophangingen, je kunt het nog makkelijk los maken van ieder oppervlak en laat vrijwel geen plak- en kleefresten achter. Het is praktisch in gebruik doordat het in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren in de breedterichting.

 

NIEUWENHUIS VERF levert aan elk gewenst adres

Overtuig je zelf van de voordelen van Nieuwenhuis Verf en kijk rond in onze onlineshop, hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw project. Bestel je tapes gemakkelijk en snel online. Je kunt direct betalen en je bestelling laten bezorgen op een door jou gekozen adres! Uiteraard is het ook mogelijk je bestelling op te halen in onze winkel. Ophalen, afrekenen en direct door naar jouw klus.


Snelzoeken