Information - Nieuwenhuis Verf Online verf online bestellen en kopen voor uw hele huis

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 
U kunt bij Nieuwenhuisverf.nl op diverse manieren uw bestelling betalen. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levertijd.

Betalen met pin of contant geld (gratis en snel)
Als u kiest om uw bestelling zelf af te halen dan kunt u in onze verfwinkel pinnen of contant betalen. Wij adviseren u om met pin te betalen. Ook kleine bedragen kunt u gratis pinnen. (U kunt geen bestelling laten bezorgen en betalen met pin of contant). De bestelling wordt direct in behandeling genomen.
 
Betalen onder Rembours  ( € 8.95 )
Wanneer U er voor kiest de bestelling te laten bezorgen is er de mogelijkheid om te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. Je betaalt dus pas op het moment dat je het pakket ook daadwerkelijk aangeboden krijgt. Helaas is het bij PostNL niet mogelijk om het pakket te openen alvorens te betalen. Ben je tevreden? Dan betaal je het bedrag aan de chauffeur.

Let op:

-  Wanneer de bestelling onder rembours wordt verzonden is het niet mogelijk om per PIN het bedrag te voldoen.

-  Maximaal bedrag 500 euro. Let op: alleen contact, geen PIN.

-  Niet actief in Belgie


Betalen op onze bankrekening (gratis)
Als bovenstaande betaalwijzen niet zijn geslaagd dan kunt u de factuur ook rechtstreeks op onze bankrekening overmaken. Vermeld dan altijd uw ordernummer bij de betaling. Houd u rekening met 2 tot 3 dagen levertijd als u betaalt via vooruit betalen en stuur na betaling een e-mail naar webshop@nieuwenhuisverf.nl om het proces te versnellen.
Rabobank
IBAN: NL81 RABO 0354 4309 71 tnv J Nieuwenhuis Verfhandel te Delft

Snelzoeken