Kip Tape 508 SchildersTape Geel 24mm - AfplakTape

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Kip Tape 508 SchildersTape Geel 24mm

Aantal 1-3 44+ 
Prijs per stuk €7.50 €6.75 €6.75 €6.75
Uw voordeel 10% 10% 10%

Kip Tape 508 SchildersTape Geel 24mm


Kip Tape 508 SchildersTape Geel 24 mm is een tape speciaal voor messcherp afplakken. Deze tape laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. Deze tape is voor binnen en buiten (kortstondig)  gebruik toepasbaar. UV bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden . Op rollen van 50mtr.

Eigenschappen:

  • Zeer dunne tape van versterkt speciaal papier: Washi
  • De verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken)
  • Uiterst plooibaar
  • Zeer goede hechting en treksterkte
  • UV-bestendig
  • Makkelijk afrolbaar

Toepassing:

  • Voor messcherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden
Kip GmbH is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van tapes en sinds ruim 40 jaar op de markt vertegenwoordigd. Vanaf het begin voelen wij ons nauw verbonden met het schilders- en stukadoorsambacht en voor onze klanten willen wij dan ook innovaties ontwikkelen en kwalitatief hoogwaardige producten realiseren. Hiermee hebben wij binnen dit marktsegment echt pionierswerk geleverd en tapes tot een onmisbaar gereedschap voor handwerkers gemaakt. Een bewijs hiervoor is de Kip 508 SchildersTape Geel 24mm.
Of het nu gaat om masking tape, beschermfolie of weefseltape: bij ons vind je precies het juiste product voor jouw individuele gebruiksdoel.

Onze dagelijkse motivatie is vandaag de dag net als vroeger gebaseerd op het streven om ons bestaande tape-assortiment permanent te verbeteren en nieuwe innovaties te ontwikkelen, zodat je jouw werk nog makkelijker en effectiever kunt uitvoeren.
Fabrikant(en) Info
KIP Tape
Snelzoeken