Kwast Rond Professioneel hybride 2020 - Kwasten Rond

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Kwast Rond Professioneel hybride 2020

Prijs per stuk
€5.95 €5.36

Kwast Rond Professioneel hybride 2020

Beschikbare opties:Vanwege de vraag in de markt naar een universele kwast voor het gebruik van terpentine en watergedragen introduceerde Veba een kwast met een hybride synthetische vezels. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke verwerking en glad eindresultaat.  Het geheim achter een succesvolle verfklus is goed materiaal.

Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:
 
Voordelen
- Hybride, geschikt voor watergedragen en terpentine gedragen verf
- Hoge verfopname.
- Geleidelijke verfafgifte.
- Streeploos afwerkresultaat.
- Gemakkelijk te reinigen.
- Slijtvast.
- Gesloten stand van de vezels, ook in water!

De 2020 serie kwasten zijn vervaardigd van unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels van de kwasten zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat u iedere gewenste laag- dikte kunt aanbrengen. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kunt u er uitstekend mee besnijden. Vergeet ook niet de 2150 serie met puntige bles voor hoekjes en sponningen. 
 

Voor welke verven zijn 2020 serie kwasten geschikt?

Het grote voordeel van deze kwasten is dat ze zowel voor traditionele verven als voor waterbasis zijn geschikt. Vandaar dat deze kwasten heel veel voor Sikkens Rubbol of Delta lakken worden gebruikt. Niet alleen schilders zijn vol lof over de kwaliteit, ook steeds meer klussers en particulieren weten deze topkwasten te waarderen.
 

2020 serie kwasten verkrijgbaar in diverse maten:

nr.   8, 16 mm breed
nr. 10, 19 mm breed
nr. 12, 22 mm breed (meest gebruikt)
nr. 14, 25 mm breed (meest gebruikt)
nr. 16, 28 mm breed (meest gebruikt)
nr. 18, 32 mm breed
nr. 20, 36 mm breed

Niet alleen verf van hoge kwaliteit, maar ook verfkwasten en verfrollers van topkwaliteit bestelt u eenvoudig en voordelig in onze webshop.


 

Snelzoeken