Maral Beits transparant 1 ltr - Maral Beits

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Maral Beits transparant 1 ltr

Prijs per stuk
€20.75 €18.68

Maral Beits transparant 1 ltr


Maral Beitsverf transparant 1 liter is een transparante, filmvormende beits voor het verfraaien en beschermen van hout. Maral Beitsverf transparant is op basis van gemodificeerde alkydhars. Maral Beitsverf transparant wordt veelal gebruikt op schuttingen, blokhutten en veranda's. 
De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij te zijn en te worden ontdaan van eventuele waslagen voor een optimaal resultaat. Naaldhout en andere houtsoorten welke door schimmels kunnen worden aangetast eerst preventief impregneren.

Eigenschappen
  • Prettig verwerkbaar
  • Vocht regulerend
  • Weerbestendig
  • Filmvormend (glansgraad, afhankelijk van laagdikte, tot 60% glans)
  • Stofdroog na ca. 1 uur
  • Overschilderbaar na ca. 16 uur
  • Verbruik ca. 8 m²/L

Maral Coatings in Hoogeveen ontwikkeld en produceert verf die door het familiebedrijf zelf in de markt wordt gezet. Een unieke combinatie die klanten veel voordelen oplevert. We kennen immers alle aspecten van verf en zijn doorlopend bezig met de ontwikkeling van onze producten. Onze kleinschaligheid maakt ons bovendien flexibel en laagdrempelig. Maral Coatings is daardoor een partner die adviseert en met u meedenkt.

Totaalpakket producten

Door naar onze klanten te luisteren, zijn we in staat een totaalpakket te bieden dat aansluit bij de wensen in de markt. Dat totaalpakket bestaat niet alleen uit verf in oneindig veel soorten, maar ook uit producten om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen en nieuwe graffiti te voorkomen. Over de verschillende producten leest u meer op de website van Maral Coatings

Sinds 1983

De goede reputatie die we sinds de oprichting in 1983 hebben opgebouwd, is mede te danken aan onze Drentse nuchterheid. Die staat voor daadkracht en oplossingsgericht denken. Het trouwe team medewerkers van Maral Coatings is uitstekend geschoold en houdt ontwikkeling op het gebied van wetgeving, grondstoffen en trends nauwlettend in de gaten.

Maral Coatings

 
Fabrikant(en) Info
Maral
Snelzoeken