Maral Grondverf waterbasis 0.5 ltr - Maral Grondverf

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Maral Grondverf waterbasis 0.5 ltr

Prijs per stuk
€21.95 €19.76

Maral Grondverf waterbasis 0.5 ltr

Beschikbare opties:

  (=€23.50  €21.15) 


Maral Unigrond Primer WB 0.5 liter is een hoogwaardige, hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van een acrylaat emulsie. Maral Unigrond WB is voor zowel binnen als buiten gebruik op hout, staal en diverse kunststoffen. Maral Unigrond WB is bovendien reukloos en dus bijzonder geschikt om binnenshuis te gebruiken. Maral Unigrond WB is oorspronkelijk ontwikkeld voor talloze toepassingen in de bouw en industriële doeleinden. Maral Unigrond WB is verkrijgbaar in wit of lichte kleuren.

Eigenschappen:

  • Waterverdunbaar
  • roestwerende eigenschappen
  • goed te verwerken
  • goede vloeiing
  • goede hechting op diverse ondergronden
  • Zonder co-solvents
  • Verbruik circa 8 m²/L
  • Stofdroog na ca. 30 min.
  • Overschilderbaar na ca. 4 uur.
De gegeven prijs geldt voor standaard wit, voor gemengde kleuren berekenen wij extra

 

Maral Coatings in Hoogeveen ontwikkeld en produceert verf die door het familiebedrijf zelf in de markt wordt gezet. Een unieke combinatie die klanten veel voordelen oplevert. We kennen immers alle aspecten van verf en zijn doorlopend bezig met de ontwikkeling van onze producten. Onze kleinschaligheid maakt ons bovendien flexibel en laagdrempelig. Maral Coatings is daardoor een partner die adviseert en met u meedenkt.

Totaalpakket producten

Door naar onze klanten te luisteren, zijn we in staat een totaalpakket te bieden dat aansluit bij de wensen in de markt. Dat totaalpakket bestaat niet alleen uit verf in oneindig veel soorten, maar ook uit producten om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen en nieuwe graffiti te voorkomen. Over de verschillende producten leest u meer op de website van Maral Coatings

Sinds 1983

De goede reputatie die we sinds de oprichting in 1983 hebben opgebouwd, is mede te danken aan onze Drentse nuchterheid. Die staat voor daadkracht en oplossingsgericht denken. Het trouwe team medewerkers van Maral Coatings is uitstekend geschoold en houdt ontwikkeling op het gebied van wetgeving, grondstoffen en trends nauwlettend in de gaten.

Maral Coatings

 
Gerelateerde Publicaties
Fabrikant(en) Info
Maral
Snelzoeken