Maral Snelgrond 1 ltr - Maral Grondverf

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Maral Snelgrond 1 ltr

Prijs per stuk
€26.50 €23.85

Maral Snelgrond 1 ltr

Beschikbare opties:

  (=€32.50  €29.25) 


Maral Snelgrond 1 liter is een vochtregulerende sneldrogende grondverf op basis van alkydhars. Maral Snelprimer geeft een goede hechtings laag op hout, MDF en spaanplaat. Geschikt voor zowel binnen als buiten, voor houten kozijnen, deuren, trappen, timmerwerk enz. De snelle doordroging geeft de mogelijkheid om een volledige laag opbouw binnen een dag uit te voeren. Maral Snelprimer is verkrijgbaar in alle gangbare kleuren.

Eigenschappen:

  • Zeer goed vullend.
  • Goede dekking
  • Goede vloeiing
  • Vochtregulerend
  • Sneldrogend (Stofdroog na ca. 10 min., Doordroging na ca. 1 uur)
  • Verbruik circa 8 m²/L
De gegeven prijs geldt voor standaard wit, voor gemengde kleuren berekenen wij extra

Maral Coatings in Hoogeveen ontwikkeld en produceert verf die door het familiebedrijf zelf in de markt wordt gezet. Een unieke combinatie die klanten veel voordelen oplevert. We kennen immers alle aspecten van verf en zijn doorlopend bezig met de ontwikkeling van onze producten. Onze kleinschaligheid maakt ons bovendien flexibel en laagdrempelig. Maral Coatings is daardoor een partner die adviseert en met u meedenkt.

Totaalpakket producten

Door naar onze klanten te luisteren, zijn we in staat een totaalpakket te bieden dat aansluit bij de wensen in de markt. Dat totaalpakket bestaat niet alleen uit verf in oneindig veel soorten, maar ook uit producten om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen en nieuwe graffiti te voorkomen. Over de verschillende producten leest u meer op de website van Maral Coatings

Sinds 1983

De goede reputatie die we sinds de oprichting in 1983 hebben opgebouwd, is mede te danken aan onze Drentse nuchterheid. Die staat voor daadkracht en oplossingsgericht denken. Het trouwe team medewerkers van Maral Coatings is uitstekend geschoold en houdt ontwikkeling op het gebied van wetgeving, grondstoffen en trends nauwlettend in de gaten.

Maral Coatings

 
Fabrikant(en) Info
Maral
Snelzoeken