Maral Watergedragen PU zijdeglans - Maral Zijdeglans

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Maral Watergedragen PU zijdeglans 2.5 ltr

Prijs per stuk
€92.50 €83.25

Maral Watergedragen PU zijdeglans 2.5 ltr

Beschikbare opties:

  (=€98.50  €88.65) 


Maral WPU zijdeglans 2.5 liter is een sterke watergedragen lak op basis van polyurethaan alkyd emulsie voor een fraaie afwerking voor binnen. Maral WPU zijdeglans is reuk arm waardoor het bijzonder geschikt is om binnen te verwerken. Maral WPU zijdeglans is vrijwel in alle bekende kleuren verkrijgbaar.

Toepassing:
Aflak WPU Zijdeglans is geschikt voor aflakken van hout en metaal voor binnen en buiten, uitgaande van een goede voorbehandeling.

Eigenschappen:

  • Omgevingsvriendelijk
  • reuk arm
  • goede vloeiing
  • gemakkelijk verwerkbaar
  • Stofdroog na ca. 15 min.
  • Overschilderbaar na ca. 16 uur
  • Waterverdunbaar
De gegeven prijs geldt voor standaard wit, voor gemengde kleuren berekenen wij extra

 

Maral Coatings in Hoogeveen ontwikkeld en produceert verf die door het familiebedrijf zelf in de markt wordt gezet. Een unieke combinatie die klanten veel voordelen oplevert. We kennen immers alle aspecten van verf en zijn doorlopend bezig met de ontwikkeling van onze producten. Onze kleinschaligheid maakt ons bovendien flexibel en laagdrempelig. Maral Coatings is daardoor een partner die adviseert en met u meedenkt.

Totaalpakket producten

Door naar onze klanten te luisteren, zijn we in staat een totaalpakket te bieden dat aansluit bij de wensen in de markt. Dat totaalpakket bestaat niet alleen uit verf in oneindig veel soorten, maar ook uit producten om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen en nieuwe graffiti te voorkomen. Over de verschillende producten leest u meer op de website van Maral Coatings

Sinds 1983

De goede reputatie die we sinds de oprichting in 1983 hebben opgebouwd, is mede te danken aan onze Drentse nuchterheid. Die staat voor daadkracht en oplossingsgericht denken. Het trouwe team medewerkers van Maral Coatings is uitstekend geschoold en houdt ontwikkeling op het gebied van wetgeving, grondstoffen en trends nauwlettend in de gaten.

Maral Coatings

 
Gerelateerde Publicaties
Fabrikant(en) Info
Maral
Snelzoeken