Sigma NCS 21.3 kleuren waaier - Kleuren Waaiers

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Sigma NCS 21.3 kleuren waaier

Prijs per stuk
€97.50 €87.75

Sigma NCS 21.3 kleuren waaier


 

Sigma Colour System C21.3 NCS kleurenwaaier

Met de Sigma Colour System C21.3 NCS kleurenwaaier beschikt de professionele gebruiker over de meeste complete kleurencollectie. Deze kleurenwaaier bevat ruim tweeduizend kleuren, verdeeld in 1950 NCS-kleuren, 185 bekende RAL-kleuren en 36 metallic kleuren. De unieke opbouw van de kleuren maakt het zoeken, vergelijken en combineren eenvoudig.

Reflectie
Een speciale feature in deze uitgebreide waaier, is de indicatie van reflectie bij elk NCS-kleur. Dit percentage geeft aan hoeveel licht (daglicht of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Architecten en binnenhuisarchitecten houden hiermee rekening bij de keuze van verlichting en lichtsterkte in een ruimte.

Glansgraden
Achter in de waaier vindt u een pagina met weergave van diverse glansgraden . Deze glansgradenindex geeft een indruk van bijvoorbeeld een matte of juist hoogglanzende uitstraling.

Sigma Colour System C21.3 NCS kleurenwaaier

Handige kleuropbouw
Vertrouwd is de groepering van de NCS-kleuren in 40 herkenbare kleurgroepen, beginnend met de lichte en eindigend met de meest chromatische kleuren. Verder sluit alle kleurinformatie per product aan op het speciale kleurmengsysteem van Sigma Coatings.

NCS - Natural Colour System
Het NCS - Natural Colour System - is wereldwijd dé leidraad voor architecten, ontwerpers en vakschilders die natuurgetrouwe kleuradviezen moeten geven. Zij baseren hun raadgevingen op een zeer uitgebreid aanbod van kleuren.

 

Fabrikant(en) Info
Sigma Coatings
Snelzoeken