Sikkens KleurenWaaier 4041 - Kleuren Waaiers

webshop nieuwenhuis verf delft
 
 
 

Sikkens KleurenWaaier 4041

Prijs per stuk
€58.95 €53.05

Sikkens KleurenWaaier 4041


De kleurcollectie van 1.624 kleuren is op een unieke wijze gebundeld in de multifunctionele kleurenwaaier. Door de elastische sluitband is het mogelijk om de kleurstalen overzichtelijk naast elkaar te tonen en te vergelijken. Het 4041 Color Concept is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met kleur werkt, ieder vanuit zijn vakgebied.

De grote kleurenwaaier is net als vorige waaiers gewoon los mee te nemen. De constructie van de waaier wijkt wel sterk af van de vorige. Niet één vast draaipunt, maar een flexibele, rubberen band houdt de kleurstalen bij elkaar.

Voordeel van dit systeem is dat de stalen veel gemakkelijker los van elkaar zijn te beoordelen en beter met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Het maken van de bekende ronde waaier blijft mogelijk met dit nieuwe systeem.

Voordeel van dit systeem is dat de stalen veel gemakkelijker los van elkaar zijn te beoordelen en beter met elkaar gecobineerd kunnen worden.

 

Sluitingsprocedure: de rubberen band uitrekken. Om de waaier heen vouwen. In de sluitingsgleuf plaatsen en de band trekt zich vanzelf vast. De waaier is weer gesloten.

Fabrikant(en) Info
Sikkens Huislakken
Snelzoeken